Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Tue Nov 13, 2018 4:25 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Roulette version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Mar 05, 2012 4:38 pm 
New User
New User



Joined: Fri Mar 02, 2012 12:02 am
Posts: 16
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 97
unknow wrote:
how do i use the code in blue eye. plz help


In BE press "Create" and then type it in there, add some parameters and you're good to go

-Snaert


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Oct 17, 2012 4:48 am 
New User
New User



Joined: Tue Aug 28, 2012 5:07 pm
Posts: 6
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 10
nice bot

but i wont to wait until one color has come several times and then bet on the other color..
so i need to add wait and bet the other color....have tried this a week now but no luck

please help :)

///Micke


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Oct 21, 2012 4:25 am 
Contributor
Contributor



Joined: Tue May 01, 2012 6:24 pm
Posts: 73
Been thanked: 15 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 149
check repository macro's, (under roulette), vernons macro is the newest and you should find everything you need to help you in that, if you are still stuck, gimme a shout


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Oct 21, 2012 11:51 am 
New User
New User



Joined: Tue Aug 28, 2012 5:07 pm
Posts: 6
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 10
Thanks

testing riva casino macro

but there some errors.....the last function missing, need a function click and multiply red and black dont exist......that what i found, think i can fix that

multiply 1-18 & 19-36 also missing......have fix this now and macro works......i think


When you win its look like its bet the same again but then clear bets, how to fix that?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Oct 21, 2012 5:35 pm 
Contributor
Contributor



Joined: Tue May 01, 2012 6:24 pm
Posts: 73
Been thanked: 15 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 149
ok, so this was an update that caused this problem, you used to be able to spin for free every spin without making a bet, on another casino i had it check to see if i won, by seeing if chips were returned to me and also if it said you win in number display box, i did this by using code such as this
Code:
 if  Color.At coordinate is (RGB)("255", "226", "0", "186", "405")
               and
               Color.At coordinate is (RGB)("254", "254", "254", "642", "160")
               or
               Color.At coordinate is (RGB)("254", "254", "254", "613", "160")
               or
               Color.At coordinate is (RGB)("254", "254", "254", "658", "160")
               or
               Color.At coordinate is (RGB)("234", "229", "222", "324", "537")
               begin
                    Window.Close("European Roulette - Riva Casino", "yes")
                    Macro.Pause("3000")
                    Function.Execute setting 3 variables("move and click", "x", "838", "y", "550", "range", "1")
                    Macro.Pause("7500")
                    Window.Set location("European Roulette - Riva Casino", "yes", "0", "0")
               end
if i had a win and it located the pixels in number result box from the words " you win ", it then closes the window and reopens it, meaning you can spin for free again,. not sure if this code will work at riva, you may have to change the colour or coordinates to suit, but i use this on another playtech casino (the software designer) at the end of the check wins function, i changed the code to Riva Casino as it may just slot straight in and work for ya, but like i said you may have to change colour, possibly not coordinates


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Oct 29, 2012 4:52 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor
User avatar



Joined: Thu Nov 10, 2011 3:31 pm
Posts: 200
Location: Turkey
Been thanked: 10 time(s)
Has thanked: 18 time(s)
Contribution Points: 64
video is helpful ;)

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Feb 18, 2013 12:44 pm 


Hi there,

I am no teccy but I have stumbled across BE looking for something in particular and I'm well impressed.

The system seems pretty good and flexible but I am after a functionality which to date no system can do. I want to have various sets of numbers as my selections, wait x amount of times spinning until these numbers have not been hit for x amount of spins then place chips on all the numbers until any one of them is hit then remove all chips so although there may be 10 different numbers, I am treating it as one bet and I want the system to be able to run multiple versions of the above at one time also.

So for example it would be back 1,2,3,4,5,6,7,8,9 when none of 1,2,3,4,5,6,7,8,9 have been hit for 3 spins then place £1 on each and increase bet by x until either 1,2,3,4,5,6,7,8,9 get hit then start again

At the same time as running the same system but for a separate set of numbers such as 21,22,23,24,25,26,27

Can it/you do that?


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue May 07, 2013 8:06 am 
New User
New User



Joined: Tue May 07, 2013 7:46 am
Posts: 6
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 22
add some parameters and you're good to go

__________________________________________________
Diablo 3 Gold;Aion Kinah;Diablo 3 Gold Kaufen;Guild Wars 2 Gold


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Fri Feb 07, 2014 6:22 am 
Active User
Active User



Joined: Mon Apr 09, 2012 1:10 am
Posts: 38
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 9 time(s)
Contribution Points: 61
:o WOW very nice


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot version 2
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Dec 22, 2015 1:14 pm 
New User
New User



Joined: Mon Dec 21, 2015 7:27 pm
Posts: 2
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 10
Hi, how can make it follow colour?
like if i bet on Red and Black come up, it double on black, and if red come it double Red.

Im sorry for my english :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group