Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Sat May 25, 2019 1:49 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: exe stopped working
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 12, 2019 4:05 am 
New User
New User



Joined: Tue Mar 12, 2019 4:02 am
Posts: 1
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 10
hi guys i have been trying to use blue eye for a week now and my problem doesn't seem to exist on the forums , everytime i try to lauvh blue eye it says "blueeyelauncher.exe has stopped working'' can someone please help me i am starting to lose hope.
update : it seemed that i needed dontnedframework 3.5 specifically althoughi i had newer version


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: exe stopped working
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Mar 14, 2019 3:46 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Thu Nov 24, 2016 12:55 am
Posts: 223
Been thanked: 51 time(s)
Has thanked: 4 time(s)
Contribution Points: 20
hasandodan wrote:
hi guys i have been trying to use blue eye for a week now and my problem doesn't seem to exist on the forums , everytime i try to lauvh blue eye it says "blueeyelauncher.exe has stopped working'' can someone please help me i am starting to lose hope.
update : it seemed that i needed dontnedframework 3.5 specifically althoughi i had newer version


what os are you using?

have you tried running as admin?
or run compatibility mode?

_________________
Ragnarok Online

Bot4You ROPH (will also work on other servers but you need to make your own bypass)
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=437&t=30450

Creating .spr file or sprite for Pixel bot
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=435&t=30445

Changing monster sprite and items sprite
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=435&t=30516


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: exe stopped working
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Mar 14, 2019 5:04 am 
Partner / License admin
Partner / License admin
User avatar



Joined: Sun Oct 10, 2010 5:16 pm
Posts: 1891
Location: USA
Been thanked: 405 time(s)
Has thanked: 33 time(s)
Contribution Points: 16540
Quote:
what os are you using?

have you tried running as admin?
or run compatibility mode?
Check your antivirus also and see if it's being blocked.

_________________
----------------------------------------Syrifina---------------------------------------------------
PM me for licenses and/or licensing information: Click Here
[Be sure to include and update your profile with your BE ID]

Forum Rules
Reminder of rules regarding Contribution points
Getting started in 1, 2, 3
Virtual Drivers; Manual Installers


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group