Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Fri Dec 15, 2017 6:27 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 8:42 am 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 441
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 123 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 975
Hello ,
i've an issue in reading files will share a script without source code as i can't just show all the ppl the source .
the issue is when u Launch the script u can make the Configurations u want from it then it have a Button called Bot Info when u press in it , it opens a HTML Window shows all the info u have made , once u change the info (Without Stopping the Script and relaunch it , just close the HTML Window it will do a Macro.Restart by it self) then go change the config and then get back to Bot Info it will show the Old info not the newer one (i made in it to clear variables when Restarting macro so that shouldn't happen) idk why .
here is the script(Will send the Script source to the Admin who answers in this Topic
Attachment:
Config.rar [157.54 KiB]
Downloaded 1 time


Thanks

_________________
New Macro Protector Script By Elrayes™
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30153
[Function] to Let Mouse Select Target
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30115
New Dropping Att Code By Me
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27523
Monster Card Use and Kill Script By Elrayes!!!
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27560
[Release] Elrayes BOT Multi Functional BOT!!
viewtopic.php?f=304&t=30783


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 12:21 pm 
Partner / License admin
Partner / License admin
User avatar



Joined: Sun Oct 10, 2010 5:16 pm
Posts: 1689
Location: USA
Been thanked: 358 time(s)
Has thanked: 26 time(s)
Contribution Points: 15915
Quote:
it will show the Old info not the newer one
2 things:
If you just type new info into a document, BEM will not read the new info; you must save the file after changes and then BEM will read the new info the next time you run the script.

Keep in mind, if you're making live changes to a document you need to stop the script; a macro.restart will not work.

_________________
----------------------------------------Syrifina---------------------------------------------------
PM me for licenses and/or licensing information: Click Here
[Be sure to include and update your profile with your BE ID]

Forum Rules
Reminder of rules regarding Contribution points
Getting started in 1, 2, 3
Virtual Drivers; Manual Installers


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 12:26 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 441
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 123 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 975
Syrifina wrote:
Quote:
it will show the Old info not the newer one
2 things:
If you just type new info into a document, BEM will not read the new info; you must save the file after changes and then BEM will read the new info the next time you run the script.

Keep in mind, if you're making live changes to a document you need to stop the script; a macro.restart will not work.

well i'm using the command
Code:
     File.Write text("", "", "")

so it should write it into a Document right ?
will the code do the job ?
Code:
File.Flush Cache()

EDIT : i've used Flush cache and worked as it should do .
Thanks

_________________
New Macro Protector Script By Elrayes™
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30153
[Function] to Let Mouse Select Target
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30115
New Dropping Att Code By Me
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27523
Monster Card Use and Kill Script By Elrayes!!!
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27560
[Release] Elrayes BOT Multi Functional BOT!!
viewtopic.php?f=304&t=30783


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 1:13 pm 
Partner / License admin
Partner / License admin
User avatar



Joined: Sun Oct 10, 2010 5:16 pm
Posts: 1689
Location: USA
Been thanked: 358 time(s)
Has thanked: 26 time(s)
Contribution Points: 15915
yea, it will still write to a document or file


...and yes, flush cache will work. I haven't tested all possibilities, but I have a script with separate functions that each read a part of the file. At the start of each function I have "flush cache" and it reads anything new (and saved). I haven't tested it without functions, but I would assume it would work also.

EDIT: I saw you edited your post with your flush cache results...glad you got it working! Awesome :D

_________________
----------------------------------------Syrifina---------------------------------------------------
PM me for licenses and/or licensing information: Click Here
[Be sure to include and update your profile with your BE ID]

Forum Rules
Reminder of rules regarding Contribution points
Getting started in 1, 2, 3
Virtual Drivers; Manual Installers


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 1:14 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 441
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 123 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 975
Syrifina wrote:
yea, it will still write to a document or file


...and yes, flush cache will work. I haven't tested all possibilities, but I have a script with separate functions that each read a part of the file. At the start of each function I have "flush cache" and it reads anything new (and saved). I haven't tested it without functions, but I would assume it would work also.

Ok thanks .
But do I have to use it at anywhere I make a file.write ?

_________________
New Macro Protector Script By Elrayes™
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30153
[Function] to Let Mouse Select Target
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30115
New Dropping Att Code By Me
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27523
Monster Card Use and Kill Script By Elrayes!!!
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27560
[Release] Elrayes BOT Multi Functional BOT!!
viewtopic.php?f=304&t=30783


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 1:21 pm 
Partner / License admin
Partner / License admin
User avatar



Joined: Sun Oct 10, 2010 5:16 pm
Posts: 1689
Location: USA
Been thanked: 358 time(s)
Has thanked: 26 time(s)
Contribution Points: 15915
I'm not sure if understand exactly what you're asking, but I think you're asking if you use BEM to type text then can BEM read it without stopping the script or flush cache? The answer is no. It would still need to be saved and stopped/flushed because they are 2 different instructions.

Another way to say it is:
- You can "write" anytime/anywhere without saving
- You can only "read" new text after saving and stopping the script or flushing cache

It's the "read" part that will drive your answer.

_________________
----------------------------------------Syrifina---------------------------------------------------
PM me for licenses and/or licensing information: Click Here
[Be sure to include and update your profile with your BE ID]

Forum Rules
Reminder of rules regarding Contribution points
Getting started in 1, 2, 3
Virtual Drivers; Manual Installers


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: i've an Issue in Reading Files .
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Dec 06, 2017 1:27 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 441
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 123 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 975
Syrifina wrote:
I'm not sure if understand exactly what you're asking, but I think you're asking if you use BEM to type text then can BEM read it without stopping the script or flush cache? The answer is no. It would still need to be saved and stopped/flushed because they are 2 different instructions.

Another way to say it is:
- You can "write" anytime/anywhere without saving
- You can only "read" new text after saving and stopping the script or flushing cache

It's the "read" part that will drive your answer.

oh okay thanks now i got it :D
please close this Thread .

_________________
New Macro Protector Script By Elrayes™
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30153
[Function] to Let Mouse Select Target
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=30115
New Dropping Att Code By Me
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27523
Monster Card Use and Kill Script By Elrayes!!!
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=27560
[Release] Elrayes BOT Multi Functional BOT!!
viewtopic.php?f=304&t=30783


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group