Blue Eye Macro
http://blueeye-macro.com/

Corrupted virtual drivers
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=134&t=32317
Page 1 of 1

Author:  starks [ Mon Sep 17, 2018 1:13 am ]
Post subject:  Corrupted virtual drivers

Hi,

I am getting an error when uninstalling virtual drivers. They were installed and running properly, but yesterday I got some problem (I was unable to send <lmenu> key through any macro) so I decided to try to reinstall the virtual drivers.

Uninstalled, and installed again. Windows 7 drivers, as suggested for windows 10.

After that, I get this error:

Image

If I uninstall, looks like it's fine, but once I reboot the computer, I get the same error once again.

Looks like I'm not the only one with this problem.

viewtopic.php?f=122&t=28496&hilit=corrupt

Any solution?

Thanks!

Author:  Syrifina [ Mon Sep 17, 2018 5:01 am ]
Post subject:  Re: Corrupted virtual drivers

Are you using BEM version 2.61? The latest version should auto-repair.

If it doesn't fix your problem, the corrupt driver issue is usually with the extracted file. Be sure to run the latest zip extraction version to ensure the extracted files are being extracted correctly.

If that doesn't fix it, you can manually load the drivers. Gigus has a post here: viewtopic.php?f=134&t=22384&hilit=+virtual+drivers although he recommends using the install feature inside of BEM.

Let me know how it turns out. If you can't fix it, post what OS and BEM version you are using and we'll look into it.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/