Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Tue Nov 13, 2018 4:28 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 2:51 pm 


I tried here, its only visual, you dc and stuff back to normal after that... or change ch also back to normal, I play at Seraphimon server, now some noob was talking about that when I logged, and he was shouting at dats "S> dup item bug" then I said it was a lie then he whisp me that, see the SS

http://imgur.com/8RdrkYD

If was true, he would set shop and proof, and would shout still, might be just a noob trying to get some free money, also, who would sell such bug if were real? Could just dup many op stuff and sell for Teras then try sell Teras for money, or many ways...


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:06 pm 


I believe we need to bypass Game Guard to make the changes permanent.

Has anyone have tried this?


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:09 pm 
Contributor
Contributor



Joined: Sat Dec 19, 2015 9:35 pm
Posts: 65
Been thanked: 7 time(s)
Has thanked: 3 time(s)
Contribution Points: 25
Is it possible to run digimon masters without Game Guard?

_________________
It would be great to show your appreciation by clicking the thank you button. :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:20 pm 
New User
New User



Joined: Mon Dec 21, 2015 3:16 pm
Posts: 3
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 13
Thinker wrote:
I tried here, its only visual, you dc and stuff back to normal after that... or change ch also back to normal, I play at Seraphimon server, now some noob was talking about that when I logged, and he was shouting at dats "S> dup item bug" then I said it was a lie then he whisp me that, see the SS

http://imgur.com/8RdrkYD

If was true, he would set shop and proof, and would shout still, might be just a noob trying to get some free money, also, who would sell such bug if were real? Could just dup many op stuff and sell for Teras then try sell Teras for money, or many ways...



Thats jamesbond guy might know something, anyways, i also play seraphmon server, my name is AB3DI, if anyone know how to do it please let me know.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:34 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Fri Oct 30, 2015 9:26 am
Posts: 153
Been thanked: 7 time(s)
Has thanked: 48 time(s)
Contribution Points: 321
When i do something dc me. But ill try with last of gameking instaler and without bypass


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:36 pm 


AB3DI wrote:
Thinker wrote:
I tried here, its only visual, you dc and stuff back to normal after that... or change ch also back to normal, I play at Seraphimon server, now some noob was talking about that when I logged, and he was shouting at dats "S> dup item bug" then I said it was a lie then he whisp me that, see the SS

http://imgur.com/8RdrkYD

If was true, he would set shop and proof, and would shout still, might be just a noob trying to get some free money, also, who would sell such bug if were real? Could just dup many op stuff and sell for Teras then try sell Teras for money, or many ways...



Thats jamesbond guy might know something, anyways, i also play seraphmon server, my name is AB3DI, if anyone know how to do it please let me know.



Noob, you're jamesbond123, u just trying hide urself


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:49 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Sat Apr 05, 2014 4:21 pm
Posts: 975
Location: In-Game
Been thanked: 196 time(s)
Has thanked: 18 time(s)
Contribution Points: 120
just tried it and it worked but same issues as everyone else if i change channel will be resettet :/

_________________
Some Of My Bots ^^
Skill Break Infinite Mountain Bot ---> viewtopic.php?f=304&t=23071
Mini Ete Bot 1920X1080 ---> viewtopic.php?f=304&t=22148
New DarkVeemon Bot (Attacks Wargreymon Too) 1920x1080 ---> viewtopic.php?f=304&t=22001

If I helped you ---> Hit "Thank You" Please ^^


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 3:53 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Sat Aug 01, 2015 7:15 pm
Posts: 172
Been thanked: 26 time(s)
Has thanked: 9 time(s)
Contribution Points: 84
even with the old launcher/client?

_________________
Click "Thank You" if I have helped please :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 4:03 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Sat Apr 05, 2014 4:21 pm
Posts: 975
Location: In-Game
Been thanked: 196 time(s)
Has thanked: 18 time(s)
Contribution Points: 120
ArsenicFlames wrote:
even with the old launcher/client?

old launcher means just the updated joymax launcher and not the launcher downloaded from gameking right?

if you mean this then yes :D

_________________
Some Of My Bots ^^
Skill Break Infinite Mountain Bot ---> viewtopic.php?f=304&t=23071
Mini Ete Bot 1920X1080 ---> viewtopic.php?f=304&t=22148
New DarkVeemon Bot (Attacks Wargreymon Too) 1920x1080 ---> viewtopic.php?f=304&t=22001

If I helped you ---> Hit "Thank You" Please ^^


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: DUP BUG
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Dec 21, 2015 4:34 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Sat Aug 01, 2015 7:15 pm
Posts: 172
Been thanked: 26 time(s)
Has thanked: 9 time(s)
Contribution Points: 84
DerMatze wrote:
ArsenicFlames wrote:
even with the old launcher/client?

old launcher means just the updated joymax launcher and not the launcher downloaded from gameking right?

if you mean this then yes :D


yeah meant that :P

_________________
Click "Thank You" if I have helped please :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group