Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Thu Jun 22, 2017 8:34 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 3:30 pm 
New User
New User



Joined: Tue Jun 07, 2016 11:16 am
Posts: 3
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 4 time(s)
Contribution Points: 13
After the game updated and I did Bypass is giving an error that never happened to me before, I open the regular game and so will log of a message "Not Suitable Version" and can not access the game , please I do not know solve this problem if someone can help me I will be very grateful


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 2 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 3:51 pm 
New User
New User
User avatar



Joined: Sun Jun 19, 2016 12:26 pm
Posts: 16
Been thanked: 2 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 39
just delete gdmo.exe and relaunch the game let it redownload the gdmo.exe

_________________
Don't forget press the Thank you,I appreciate that ;)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 4:15 pm 
New User
New User



Joined: Tue Jun 14, 2016 11:28 am
Posts: 2
Been thanked: 1 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 14
louis0429 wrote:
just delete gdmo.exe and relaunch the game let it redownload the gdmo.exe



Ta mais o Bypass nao vai pegar dai como arrumar sabe?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 4:29 pm 


probably they killed all bots now , the security system was changed completely and ChinChin who usualy make the new bypass said he can do nothing . just delete GMDO.exe and let the launcher download it again , you'll log in normaly but forget about bypassing gameguard


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 4:35 pm 
New User
New User
User avatar



Joined: Sun Jun 19, 2016 12:26 pm
Posts: 16
Been thanked: 2 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 39
now we temporary cant bypass the gameguard,coz system updated.

_________________
Don't forget press the Thank you,I appreciate that ;)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 4:45 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor
User avatar



Joined: Sun Feb 28, 2016 3:25 pm
Posts: 173
Been thanked: 231 time(s)
Has thanked: 9 time(s)
Contribution Points: 1260
Open "vGDMO" inside "C:\MoveGames\DMO_GSP\LauncherLib" and change version to 226, and then open launcher to update. Then if you get gameguard error, you need to put the gameguard files. If you dont have the files, redownload the game again.

_________________
[Bug Damage] :
viewtopic.php?f=303&t=27572&p=171794

[Multiclient + Bypass] :
viewtopic.php?f=303&t=25034

[Multiclient + Bypass Detailed guide] :
viewtopic.php?f=302&t=25048

[HOW TO]Fix Runtime Error GDMO :
viewtopic.php?f=302&t=27472

[HOW TO]Bypass GDMO.exe GUIDE :
viewtopic.php?f=303&t=27474


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 23, 2016 4:59 pm 
New User
New User



Joined: Tue Jun 07, 2016 11:16 am
Posts: 3
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 4 time(s)
Contribution Points: 13
I have a doubt with Game Guard Active I will not have problem if I use the Macro Bot ?

-------------------------------------------------------------------------------------------
With the game Off Guard I'm with error Not Suitable Version, but with the active guard game I can do normal login


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Not Suitable Version (Help)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu May 18, 2017 4:19 pm 
New User
New User
User avatar



Joined: Thu May 18, 2017 12:29 am
Posts: 6
Location: The office
Been thanked: 1 time(s)
Has thanked: 3 time(s)
Contribution Points: 17
louis0429 wrote:
now we temporary cant bypass the gameguard,coz system updated.


It worked, thanks a lot!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group