Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Sat Sep 22, 2018 11:01 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 879 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 88  Next
Author Message
 Post subject: Re: Botnick V1.4 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 12:42 am 
Lifetime VIP Contributor
Lifetime VIP Contributor



Joined: Sun Jul 21, 2013 2:47 pm
Posts: 437
Been thanked: 307 time(s)
Has thanked: 33 time(s)
Contribution Points: 5399
Bot updated to 1.5!

Heres the update log:

[*]Fixed fatigue bug to not keep attacking all mobs around you until none remain. The previous fix worked in a non efficient way, the new way will only attack a single mob and then continue the fatigue bug.
[*]Fixed a bug where if mobs were around you constantly, the bot would never have time to use vitamins and maintain your digivolved form because of no downtime in order to eat vitamins. Now it detects during combat if your player DS is low and will end the constant battleing loop.
[*]Increased Targeting/Attack a little more (Since i removed our old fatigue bug fix, the cycle to attack/target goes on forever (until all nearby mobs are dead anyways) rather then just 7-10 battles and restarts macro, like before.

_________________
My feature packed bots created by me:

Digimon Masters Online
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=15536

Crystal Saga 3D
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=331&t=17112&p=84843#p84843


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 2:35 am 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Wed Apr 11, 2012 9:01 pm
Posts: 1828
Been thanked: 138 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 277
Anyone beside maker can confirm this works? Sounds good.

Also I suggest for this part:
[*]Attack shortcut (the fist) = F4
[*]Loot shortcut (the hand with an egg) = F5

Most people have Atk on as 1 and pick up as 4 so maybe it'd be best to leave it as the defaults :twisted:
(also what all other macros on here use)

_________________
I am a "THANK YOU" whore too so click --->


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 3:54 am 
Lifetime VIP Contributor
Lifetime VIP Contributor



Joined: Sun Jul 21, 2013 2:47 pm
Posts: 437
Been thanked: 307 time(s)
Has thanked: 33 time(s)
Contribution Points: 5399
foxkoneko wrote:
Anyone beside maker can confirm this works? Sounds good.

Also I suggest for this part:
[*]Attack shortcut (the fist) = F4
[*]Loot shortcut (the hand with an egg) = F5

Most people have Atk on as 1 and pick up as 4 so maybe it'd be best to leave it as the defaults :twisted:
(also what all other macros on here use)


Noted ^_^

I just reuploaded version 1.5 with the key for attack now being number 1 and loot being number 4.

_________________
My feature packed bots created by me:

Digimon Masters Online
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=15536

Crystal Saga 3D
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=331&t=17112&p=84843#p84843


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 3:58 am 
Lifetime VIP Contributor
Lifetime VIP Contributor



Joined: Sun Jul 21, 2013 2:47 pm
Posts: 437
Been thanked: 307 time(s)
Has thanked: 33 time(s)
Contribution Points: 5399
Botnick V1.5 has been re-uploaded!

Be sure to download it once again and replace your current one!

Changes:
[*]Added 1 line of code to fatigue bug function that was missing (heh, oops :P )
[*]Changed "Attack" key to #1 and "Loot" key to #4 , be sure to change these in your game! Just hit "Escape" on your keyboard while in game and goto "Short Cut" and click it, then in the bottom left click "Default" to set the keys back to default and your done!

_________________
My feature packed bots created by me:

Digimon Masters Online
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=15536

Crystal Saga 3D
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=331&t=17112&p=84843#p84843


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 7:54 am 
Active User
Active User



Joined: Sun Aug 12, 2012 8:09 pm
Posts: 48
Been thanked: 4 time(s)
Has thanked: 2 time(s)
Contribution Points: 98
So i just set the target to attack as the green color which umod uses right?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 10:19 am 
Active User
Active User



Joined: Sun Aug 12, 2012 8:09 pm
Posts: 48
Been thanked: 4 time(s)
Has thanked: 2 time(s)
Contribution Points: 98
I dont see how to setup uMod with BEM. I just see how to set uMod up with dmo . Correct me if im wrong. Maybe im missing something


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 1:34 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Sun Oct 21, 2012 6:34 pm
Posts: 460
Location: Indonesian
Been thanked: 80 time(s)
Has thanked: 11 time(s)
Contribution Points: 23
thx dude ^^

_________________
I'M ALWAYS CLICK YOU THANK YOU, CLICK BACK SIR :D >>>>
Image

bot all map + chat
viewtopic.php?f=304&t=21210

(darkbake antyla DT + CHAT)
viewtopic.php?f=304&t=21983

<Bug wall Datamon Complete>
viewtopic.php?f=304&t=22076

<Ete Mini>
viewtopic.php?f=304&t=22110


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 4:16 pm 
Active User
Active User



Joined: Sun Aug 12, 2012 8:09 pm
Posts: 48
Been thanked: 4 time(s)
Has thanked: 2 time(s)
Contribution Points: 98
So just looked at first post and it says nothing about blue eyes macro in it.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 6:14 pm 
Lifetime VIP Contributor
Lifetime VIP Contributor



Joined: Sun Jul 21, 2013 2:47 pm
Posts: 437
Been thanked: 307 time(s)
Has thanked: 33 time(s)
Contribution Points: 5399
RyoSan wrote:
So just looked at first post and it says nothing about blue eyes macro in it.


You dont have to set up anything with BEM :) Its ready from the get go, the only thing you have to do is start umod, set up umod to hook into DMO (You can watch the setup video on my main post that shows how) and then log into DMO and find your bot spot, toggle through the texture's until you have the digimon your hunting, selected and it turns its texture green. Then just hit start on BEM for botnick 1.5

_________________
My feature packed bots created by me:

Digimon Masters Online
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=15536

Crystal Saga 3D
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=331&t=17112&p=84843#p84843


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Botnick V1.5 (Full Package Bot, Any digi any spot)
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Aug 03, 2013 6:47 pm 
Active User
Active User



Joined: Sun Aug 12, 2012 8:09 pm
Posts: 48
Been thanked: 4 time(s)
Has thanked: 2 time(s)
Contribution Points: 98
8DrunkenGods wrote:
RyoSan wrote:
So just looked at first post and it says nothing about blue eyes macro in it.


You dont have to set up anything with BEM :) Its ready from the get go, the only thing you have to do is start umod, set up umod to hook into DMO (You can watch the setup video on my main post that shows how) and then log into DMO and find your bot spot, toggle through the texture's until you have the digimon your hunting, selected and it turns its texture green. Then just hit start on BEM for botnick 1.5


o.0 Right thanks alot. Okay il have a go. Need to setup BEM properly first though, i tried yesterday but didnt have virtual drivers installed.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 879 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 88  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group