Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Wed Oct 17, 2018 3:44 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 131 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Next
Author Message
 Post subject: Bot For Datamon [1024x768] - V1.2
Thanked: 11 time(s)  Unread post Posted: Mon Mar 16, 2015 6:15 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Mon Mar 03, 2014 9:04 pm
Posts: 539
Location: TomorrowLand
Been thanked: 106 time(s)
Has thanked: 30 time(s)
Contribution Points: 654
What's up guys,
Today i made a video of my datamon normal bot's running.
https://www.youtube.com/watch?v=tX3vQcorbrU

Later i will post the code and aditional info.

----------------------------------Edit-------------------------------------------
Since last update, GameKing messed with camera angle in this maze, like some guys replied here, i cant try any solution since cant bot with gameguard yet on my VM.
All i can suggest is for u guys to edit my bot, instead of using hold("a") try hold 2 keys at same time like hold("as") and other combinations for the other moviments
----------------------------------------------------------------------

Version 1.2:
Some improviments in entering DG and the other functions.
Detection problem continues happening :(

Step 1:
For the right use you will need add 2 skins to game:

Datamon manze invisible walls and mini map
Attachment:
Datamon IDG - Super Mod (Final Version).rar [2.18 MiB]
Downloaded 106908 times


And Izzy to Frigimon NPC (Used this to easier detect rgbs since Izzy's keep changing):
Attachment:
Izzi NPC to Frigimon, by Fontes95.rar [556.48 KiB]
Downloaded 8007 times


Both Mod's where made by Fontes95 and can be found at barbamon raiders facebook group.

Step 2:
Use 1024x768 resolution.
Set simplication aways on.
Change graphics/interface settings to minimal (close and open your game again after this)
Enable moviment with keyboard (wasd)
Make your Digi to lead (the digi walks and tammer follows)
Like this:
Attachment:
config.png
config.png [ 469.01 KiB | Viewed 18333 times ]


Note: Before runing macro change ch in front of the piramid, then dont move the camera (by hold right click and moving mouse) other side the macro will cant find the RGB of "Izzy(frigimon) NPC"

About the Bot:
The macro works cool, but still a beta version...
After some runs on maze the macro is detected on mouse movies while enter or exit talking to Izzy, Im working how solve this... Think that the problem is that aways click on same spot on Talk Baloon.

PS.:I did the pauses on Hold and Release keys to move based on my Charr moviment speed (regular boots + 3% ms att), this may change with your charr, so maybe you will need to change the pauses betwen hold and release keys on the Function "Dungeon" that walks in the Maze when you enter, "Dungeon2" that walks in the maze if the function "Dungeon" get stuck, and on the function "Exit" that goes to Izzy after kill Etemon.

My work aroud solution is to use my function that auto open and login on game, and added one function to digivolve.

Here's the Macro, you're free to try and give opnions and suggestions.
Attachment:
Datamon Bot V1.2.txt [21.8 KiB]
Downloaded 3882 times





Enjoy 8-)

_________________
Code:
The way to the victory, its dont give up!


Auto Open DMO game + login bot (V2.1) function works 99% -> now with video showing it work
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic. ... 7ce#p83423

Bot For Datamon [1024x768] - V1.2
viewtopic.php?f=304&t=22400


Last edited by Agavoltrox on Thu Nov 05, 2015 9:56 am, edited 12 times in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 12:21 am 
Gold Contributor
Gold Contributor



Joined: Sun Sep 07, 2014 8:34 am
Posts: 351
Been thanked: 25 time(s)
Has thanked: 30 time(s)
Contribution Points: 1074
This is looking really nice!
i see that u got izzy into a frigimon, i guess because its easier to make the macro to find that.
well, looking forward to check ur work, im not using bem right now but im sure it will be very helpful to a lot of people, and it will be a great adition to the available scripts


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 1:17 am 
Silver Contributor
Silver Contributor
User avatar



Joined: Tue Dec 23, 2014 3:23 am
Posts: 209
Been thanked: 5 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 19
i also wait for the bot code, because im lazy to finish it


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 2:23 am 
Gold Contributor
Gold Contributor



Joined: Sun Sep 07, 2014 8:34 am
Posts: 351
Been thanked: 25 time(s)
Has thanked: 30 time(s)
Contribution Points: 1074
niwangi87 wrote:
i also wait for the bot code, because im lazy to finish it

ur lazy to finish what?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 4:28 am 
Silver Contributor
Silver Contributor
User avatar



Joined: Tue Nov 06, 2012 2:28 pm
Posts: 223
Been thanked: 13 time(s)
Has thanked: 2 time(s)
Contribution Points: 8
GGnoRE wrote:
niwangi87 wrote:
i also wait for the bot code, because im lazy to finish it

ur lazy to finish what?


the code for the bot


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 6:51 am 
Gold Contributor
Gold Contributor



Joined: Sun Sep 07, 2014 8:34 am
Posts: 351
Been thanked: 25 time(s)
Has thanked: 30 time(s)
Contribution Points: 1074
HD_Nation wrote:
GGnoRE wrote:
niwangi87 wrote:
i also wait for the bot code, because im lazy to finish it

ur lazy to finish what?


the code for the bot

yeah, im sure lazyness is the only thing preventing him to make a script like that :roll:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon - Beta
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 1:13 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Mon Mar 03, 2014 9:04 pm
Posts: 539
Location: TomorrowLand
Been thanked: 106 time(s)
Has thanked: 30 time(s)
Contribution Points: 654
karunggoni wrote:
datamon raid ???


Just look the video ;)

_________________
Code:
The way to the victory, its dont give up!


Auto Open DMO game + login bot (V2.1) function works 99% -> now with video showing it work
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic. ... 7ce#p83423

Bot For Datamon [1024x768] - V1.2
viewtopic.php?f=304&t=22400


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon - Beta
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 2:27 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Sat Apr 05, 2014 4:21 pm
Posts: 975
Location: In-Game
Been thanked: 196 time(s)
Has thanked: 18 time(s)
Contribution Points: 120
i cant see it anywhere so i ask here:
whats the resolution for the bot? ^^

_________________
Some Of My Bots ^^
Skill Break Infinite Mountain Bot ---> viewtopic.php?f=304&t=23071
Mini Ete Bot 1920X1080 ---> viewtopic.php?f=304&t=22148
New DarkVeemon Bot (Attacks Wargreymon Too) 1920x1080 ---> viewtopic.php?f=304&t=22001

If I helped you ---> Hit "Thank You" Please ^^


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon - Beta
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 2:51 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Sun May 11, 2014 1:55 am
Posts: 665
Location: Zhuqiamon Dungeon
Been thanked: 190 time(s)
Has thanked: 38 time(s)
Contribution Points: 611
Here goes my hero :D
Izzy to frigimon, maybe white is to general for a sample color.
Just my first thought, gonna try it

_________________
Reason I'm not posting in BEM:
1. I'm not using BEM (don't have license and too lazy to trade)
2. Not appreciated community (silent reader and less thanks even have many downloads)
3. Thief. use my post/script to sell it to other player
_______________________________________________________
Take a look Another stuff from me :
DMO All Digi Bot with Move and No Stuck
DMO Bot Datamon Normal [1366x768]
DMO Manual Update


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Bot For Datamon - Beta
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Tue Mar 17, 2015 4:38 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Tue Oct 07, 2014 2:45 am
Posts: 370
Been thanked: 41 time(s)
Has thanked: 20 time(s)
Contribution Points: 33
DerMatze wrote:
i cant see it anywhere so i ask here:
whats the resolution for the bot? ^^


It's written on the post itself:

Agavoltrox wrote:
Step 2:
Use 1024x768 resolution.
Set simplication aways on.
Enable moviment with keyboard (wasd)
Make your Digi to lead (the digi walks and tammer follows)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 131 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group