Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Fri Oct 19, 2018 1:02 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 10 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 1:04 pm 
Active User
Active User
User avatar



Joined: Sun May 21, 2017 7:37 pm
Posts: 43
Been thanked: 19 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 83
Hi every body ,,

I hope you're all having a good day , Cuz it's about to be better :lol: .

Easy way to solve the problem ..

Here are the steps :

- Go to game dirctory

- Open GameGuard folder

- * You'll see a counfiguration settings file named "DigiMonMUS" , Open it , And delete everything inside ..

- Save the changes

- Run N' Enjoy .


*REPEAT EVERYTIME YOU LOG IN .






Important Note:


I am not the one who created this , i copied it from a guy named " hahoto" in his respond to mast's bot .

Also explained it a little :D .

_________________
Have a good day :)

Click "Thank You" if I've helped you .


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 8:33 pm 
New User
New User
User avatar



Joined: Mon Apr 24, 2017 1:12 am
Posts: 20
Been thanked: 2 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 39
BeatDown11 wrote:
Hi every body ,,

I hope you're all having a good day , Cuz it's about to be better :lol: .

Easy way to solve the problem ..

Here are the steps :

- Go to game dirctory

- Open GameGuard folder

- * You'll see a counfiguration settings file named "DigiMonMUS" , Open it , And delete everything inside ..

- Save the changes

- Run N' Enjoy .


*REPEAT EVERYTIME YOU LOG IN .






Important Note:


I am not the one who created this , i copied it from a guy named " hahoto" in his respond to mast's bot .

Also explained it a little :D .


For me only byspass the gameguard but doesnt play the macros, im using the mast bem macro and it doenst work my character dont move or anything.

_________________
If my post help you give me a thank you !!
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 11:14 pm 
Active User
Active User
User avatar



Joined: Sun May 21, 2017 7:37 pm
Posts: 43
Been thanked: 19 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 83
Battusai wrote:
For me only byspass the gameguard but doesnt play the macros, im using the mast bem macro and it doenst work my character dont move or anything.


Hi , that means your first problem has been solved , and you have bypassed the gameguard , now , your current issue is with the Blue eye ..

Solutions:

1st - Try to write a simple script to see if the problem with mast's bot or with your blue eye .

2nd - if the problem was from mast's , i had the same problem with his bot .. and i could not solve it , I created my own simple script .. , So , try downloading another script , Or create your own that goes with your needs , Also , don't forget to add an Anti-Macro Protecor script on it .

_________________
Have a good day :)

Click "Thank You" if I've helped you .


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 11:23 pm 
Active User
Active User



Joined: Sun Jun 26, 2016 1:25 am
Posts: 47
Been thanked: 3 time(s)
Has thanked: 35 time(s)
Contribution Points: 73
Battusai wrote:
BeatDown11 wrote:
Hi every body ,,

I hope you're all having a good day , Cuz it's about to be better :lol: .

Easy way to solve the problem ..

Here are the steps :

- Go to game dirctory

- Open GameGuard folder

- * You'll see a counfiguration settings file named "DigiMonMUS" , Open it , And delete everything inside ..

- Save the changes

- Run N' Enjoy .


*REPEAT EVERYTIME YOU LOG IN .






Important Note:


I am not the one who created this , i copied it from a guy named " hahoto" in his respond to mast's bot .

Also explained it a little :D .


For me only byspass the gameguard but doesnt play the macros, im using the mast bem macro and it doenst work my character dont move or anything.


I have the same exact problem, i can turn on BEM while DMO opened, but the game does not react to the macros, and i have tried with 2 different pc


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 11:28 pm 
Active User
Active User
User avatar



Joined: Sun May 21, 2017 7:37 pm
Posts: 43
Been thanked: 19 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 83
Ulquiorra212 wrote:

I have the same exact problem, i can turn on BEM while DMO opened, but the game does not react to the macros, and i have tried with 2 different pc


Did you try the same script ?

If yes , try using another .

Also check the screen resolutions for the macros you're using .

_________________
Have a good day :)

Click "Thank You" if I've helped you .


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 11:36 pm 
Active User
Active User



Joined: Sun Jun 26, 2016 1:25 am
Posts: 47
Been thanked: 3 time(s)
Has thanked: 35 time(s)
Contribution Points: 73
Did you try the same script ?

If yes , try using another .

Also check the screen resolutions for the macros you're using .[/quote]

I tried many scripts, even an easy one that just press w,a,s,d but 0 reactions. I did not check the resolution but it is no needed to run a simple script like that. Anyway i will keep trying to see if the problem comes from BEM or my DMO.

Have a nice day and thank you for your contrubution to the botters.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 07, 2017 11:41 pm 
Active User
Active User
User avatar



Joined: Sun May 21, 2017 7:37 pm
Posts: 43
Been thanked: 19 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 83
Ulquiorra212 wrote:

I tried many scripts, even an easy one that just press w,a,s,d but 0 reactions. I did not check the resolution but it is no needed to run a simple script like that. Anyway i will keep trying to see if the problem comes from BEM or my DMO.

Have a nice day and thank you for your contrubution to the botters.


I will be sure to add a simple script I want you , and everybody else who's having the same problem to try out , As soon as i get my laptop back .

Thank you for your kindness :D .

_________________
Have a good day :)

Click "Thank You" if I've helped you .


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Fri Jun 09, 2017 8:10 pm 


Tried to use other script but same result man, still macro doesnt play.


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Jun 10, 2017 2:46 am 
Active User
Active User
User avatar



Joined: Sun May 21, 2017 7:37 pm
Posts: 43
Been thanked: 19 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 83
Hi everyone .. Again ,,
Use this script :
Code:
 

Begin
     Keyboard.Press key("1")
 end

 


Important :


- Check the "Infinite" box .

// how to know if this script worked ? run a notepad and let it write , it should be filled with ones :D
// how does that help you ? if it worked , that means the problem is from the script .

_________________
Have a good day :)

Click "Thank You" if I've helped you .


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: [☆SOLVED☆] "Game hack detected".
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Jun 10, 2017 8:27 pm 


BeatDown11 wrote:
Hi everyone .. Again ,,
Use this script :
Code:
 

Begin
     Keyboard.Press key("1")
 end

 


Important :


- Check the "Infinite" box .

// how to know if this script worked ? run a notepad and let it write , it should be filled with ones :D
// how does that help you ? if it worked , that means the problem is from the script .


it worked, so now we need a new script for dmo, or even better a actualy fix for bem im gonna try to do easy script for dmo and see what happends


Top
  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 43 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group