Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Tue Oct 23, 2018 5:06 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 320 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32
Author Message
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Apr 12, 2018 2:56 pm 
New User
New User



Joined: Sun May 27, 2012 1:53 am
Posts: 10
Been thanked: 1 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 29
Elrayes wrote:
Eden197 wrote:
i did everything like you did in your video, got your .exe file in dmo folder and changed the name of it to DGMO, the coordinations are good but it still not working..
is it still working @12/4/18?

I didn't say to change any folder and didn't say put it in game folder , I said create a new folder in drive c and rename it as GDMO
and put the program in it .
And yeah it works .

oh damn xD ill try it now


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Apr 12, 2018 3:05 pm 
New User
New User



Joined: Sun May 27, 2012 1:53 am
Posts: 10
Been thanked: 1 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 29
is that matter in what tamer am i taking the picture of the macro protector to take coordinations for the yellow bar? or i can take it from any tamer?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Apr 12, 2018 3:07 pm 
New User
New User



Joined: Sun May 27, 2012 1:53 am
Posts: 10
Been thanked: 1 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 29
Eden197 wrote:
is that matter in what tamer am i taking the picture of the macro protector to take coordinations for the yellow bar? or i can take it from any tamer?

or is there any specific resolution i need to use? or i can use it on 1920 x 1080?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Apr 12, 2018 3:44 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 837
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 240 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 1984
Eden197 wrote:
Eden197 wrote:
is that matter in what tamer am i taking the picture of the macro protector to take coordinations for the yellow bar? or i can take it from any tamer?

or is there any specific resolution i need to use? or i can use it on 1920 x 1080?

U can capture it with any reso and any tamer .

_________________
--------------------------------------------------------------------------------
All Of My Scripts Can Be Found in Here !!!
viewtopic.php?f=304&p=190914
--------------------------------------------------------------------------------


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Apr 12, 2018 3:51 pm 
New User
New User



Joined: Sun May 27, 2012 1:53 am
Posts: 10
Been thanked: 1 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 29
Elrayes wrote:
Eden197 wrote:
Eden197 wrote:
is that matter in what tamer am i taking the picture of the macro protector to take coordinations for the yellow bar? or i can take it from any tamer?

or is there any specific resolution i need to use? or i can use it on 1920 x 1080?

U can capture it with any reso and any tamer .


its still not working, am i need to do something with the .exe file itself or just let it lay in the GDMO folder?
i did everything perfectly as you did yourself, took the coordinations form the Yellow bar, postedit to the next lines that required it but its still not working .... :\


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Fri Apr 13, 2018 6:21 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Sun Aug 19, 2012 6:08 am
Posts: 153
Been thanked: 18 time(s)
Has thanked: 2 time(s)
Contribution Points: 20
thanks for upload this macro nice


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue May 22, 2018 2:32 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Sat May 19, 2018 11:38 am
Posts: 109
Been thanked: 31 time(s)
Has thanked: 27 time(s)
Contribution Points: 93
i had severall macro screenshots changed in slie show picture and it only worked for the one i seted it up if you can help me some more elrays would be awosome do i have to do the same manualy for all the macros combinations in order to be ok since its never in the same place nor same pictures if posible plz help me out to get this done thanks in advance


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Jun 03, 2018 9:39 am 
New User
New User



Joined: Sun Apr 22, 2018 8:13 am
Posts: 1
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 10
hello I'm using your script for almost a month but this time i been detected by the anti macro, i don't know what happen


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Fri Jun 08, 2018 12:45 am 
New User
New User



Joined: Sun May 14, 2017 5:47 am
Posts: 2
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 10
I'm having issues when the script needs to select the correct image, madcatz selects the area and target, but after that it doesn't move the cursor to the image, instead it just stays in the same place I left it.

I tried every possible solution posted in this thread but nothing gives, I tested the antimacro script outside the game with an image of the macro protector and it actually works perfectly, but when I test it on DMO it doesn't move the cursor.

Yes, I changed the pixel patterns.
The script I'm using is the same as the one on page 1 of this thread.
Yes, I have all the drivers for BEM.
Picture Similar is on 60%
I'm using BEM 2.6.1
I'm using windows 7 ultimate 64bits.

The only thing left to try is switching to BEM 2.6 but I can't find it.

Please send help lol.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Macro Protector Script By Elrayes™
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Jun 13, 2018 7:23 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Sat May 19, 2018 11:38 am
Posts: 109
Been thanked: 31 time(s)
Has thanked: 27 time(s)
Contribution Points: 93
krylanselo wrote:
I'm having issues when the script needs to select the correct image, madcatz selects the area and target, but after that it doesn't move the cursor to the image, instead it just stays in the same place I left it.

I tried every possible solution posted in this thread but nothing gives, I tested the antimacro script outside the game with an image of the macro protector and it actually works perfectly, but when I test it on DMO it doesn't move the cursor.

Yes, I changed the pixel patterns.
The script I'm using is the same as the one on page 1 of this thread.
Yes, I have all the drivers for BEM.
Picture Similar is on 60%
I'm using BEM 2.6.1
I'm using windows 7 ultimate 64bits.

The only thing left to try is switching to BEM 2.6 but I can't find it.

Please send help lol.

try using another script


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 320 posts ]  Go to page Previous  1 ... 28, 29, 30, 31, 32

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group