Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Sun Jun 24, 2018 8:22 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Resolution in setup ragnarok
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Apr 11, 2018 2:59 pm 
New User
New User



Joined: Wed Apr 11, 2018 2:50 pm
Posts: 1
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 10
Hi Guys,

I tried using the blue eye macro, imported the .bem (not sure if it is a correct one or has the correct scripts) but whenever i run the script the mouse pointer goes and for some reason it shows the status window in RO [ctrl+v]. It also doesnt walk and didn't attack any mobs. I managed to put the cursor to Ragnarok Online window but still nothing.

Does the setup resolution (16 or 32) is one of the affecting factor of this one? I cant get the resolution to 32 even if i tried changing the display settings and such. Does it really need to be x32 to be working properly?

I know this is asking too much but can i ask if someone can give me their .bem's (just a sample ) so that i can double check mine?

T H A N K S ! !


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Resolution in setup ragnarok
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Apr 28, 2018 8:30 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Wed Jul 02, 2014 7:36 pm
Posts: 594
Been thanked: 47 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 257
I don't play the game personally, however the resolution does affect your botting experience . If the code was written in a certain resolution, that means every time you change it even slightly, it won't work, since the things are at different coordinates, and the math included in the script, might not support theese changes .

_________________
viewtopic.php?f=302&t=19314 - easy money earning ways
viewtopic.php?f=303&t=20133 - recently hatch tip
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=43&t=24733 - Pokestorm fishing bot
http://blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=454&t=24890 - FPS boost for nvidia users
viewtopic.php?f=454&t=24974 - FPS boost


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Resolution in setup ragnarok
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Jun 14, 2018 1:46 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Thu Nov 24, 2016 12:55 am
Posts: 174
Been thanked: 38 time(s)
Has thanked: 3 time(s)
Contribution Points: 141
sazh026 wrote:
Hi Guys,

I tried using the blue eye macro, imported the .bem (not sure if it is a correct one or has the correct scripts) but whenever i run the script the mouse pointer goes and for some reason it shows the status window in RO [ctrl+v]. It also doesnt walk and didn't attack any mobs. I managed to put the cursor to Ragnarok Online window but still nothing.

Does the setup resolution (16 or 32) is one of the affecting factor of this one? I cant get the resolution to 32 even if i tried changing the display settings and such. Does it really need to be x32 to be working properly?

I know this is asking too much but can i ask if someone can give me their .bem's (just a sample ) so that i can double check mine?

T H A N K S ! !


yes it does matter, since the pixel color of an 16 bit color would be different in a 32bit color. if the code was made for a 32 bit color and you use it on a 16 bit color the bot would not work properly you have to change the codes color to your ow color if you are using 16bit.

_________________
Ragnarok Online

Bot4You ROPH (will also work on other servers but you need to make your own bypass)
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=437&t=30450

Creating .spr file or sprite for Pixel bot
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=435&t=30445

Changing monster sprite and items sprite
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=435&t=30516


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group