Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Wed Aug 17, 2022 4:08 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Roulette bot help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat May 14, 2022 4:01 am 
New User
New User



Joined: Thu May 12, 2022 9:19 pm
Posts: 2
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 10
I already have my Bot configured to double the roulette bet when it loses, but I don't want to double the bet, I want to place specific values every time I lose, with what function can it be done?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot help
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Sun May 15, 2022 1:29 am 
Partner / License admin
Partner / License admin
User avatar



Joined: Sun Oct 10, 2010 5:16 pm
Posts: 2259
Location: USA
Been thanked: 535 time(s)
Has thanked: 38 time(s)
Contribution Points: 17741
Depends on where you are getting the values, but the most basic is to use variables for the values.

If you have a list then pull from the list. Additionally, BEM has collections which are similar to arrays; you can pull values from them.

But it really depends on what kind of values you are talking about, where that information is stored (or determined), and are they relative to a specific outcomes.

_________________
----------------------------------------Syrifina---------------------------------------------------
PM me for licenses and/or licensing information: Click Here
[Be sure to include and update your profile with your BE ID]

Forum Rules
Reminder of rules regarding Contribution points
Getting started in 1, 2, 3
Virtual Drivers; Manual Installers


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Jun 25, 2022 3:44 am 
Active User
Active User
User avatar



Joined: Thu Feb 11, 2021 8:33 pm
Posts: 30
Location: London
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 164
jecubides wrote:
I already have my Bot configured to double the roulette bet when it loses, but I don't want to double the bet, I want to place specific values every time I lose, with what function can it be done?


Try this

Attachment:
test;colori_350_samurai.bem [131.3 KiB]
Downloaded 16 times



Predefine the Variables like this:

Attachment:
PredefinedVariables.PNG
PredefinedVariables.PNG [ 13.91 KiB | Viewed 213 times ]

_________________
Feel free to post your Comments and Ideas here:
viewtopic.php?f=10&t=35896

If you knew the magnificence of 3, 6 and 9, you would have a key to the universe ! ( Nikola Tesla )
https://www.youtube.com/watch?v=YnMFQFDhy-4


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Roulette bot help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Aug 16, 2022 11:18 pm 
New User
New User



Joined: Thu May 12, 2022 9:19 pm
Posts: 2
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 10
Please help, the macro works well for me, betting the specific values, but when it wins it executes the {Minimumbet} but then returns to the value that was left when I win, the LIST function does not restart, how do I correct it? I attach my macro


Attachments:
File comment: these are the values
Instant roulette 3.png
Instant roulette 3.png [ 126.05 KiB | Viewed 5 times ]
casino en linea;instant roulette exp3.bem [42.83 KiB]
Not downloaded yet
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group